Lämna katten på kattpensionat medan du reser bort

Det är bra att anlita ett kattpensionat om det är så att du behöver någon som passar din katt. Ibland så är det ju så att man ska resa bort. Många gånger kan det vara svårt att då ta med sig katten. Har man ingen familj eller vänner som kan ta hand om katten, ja då är det perfekt med ett kattpensionat. 

Det finns ett bra hund och kattpensionat som heter Almviks Katt och Hund. Här går det bra att lämna din katt så väl som din hund. Främst så tar de emot katter, men det finns plats för ett fåtal hundar med. Så har du en av varje så passar ju det bra!

Smidigt med ett hund- och kattpensionat

Det är inte fel att det finns ett hund- och kattpensionat som kan ta emot både din hund och katt när du ska resa bort. Du som har en eller flera katter kan hos detta kattpensionat lämna dem alla. Dina katter får bo tillsammans i ett familjerum. Kattpensionatet ligger strax utanför Västervik i en lantlig hemmiljö.

De rum som finns för katterna är just anpassat att vara för katter. Rummen har godkända mått, ett ventilationssystem, hyllor på olika höjder, kattlucka till rastgård, klöspålar, kattlåda med kattsand samt att de har tillgång till bra mat.

Så är det så att du planerar en resa och vill hitta ett bra ställe där din katt kan vara under tiden så är detta kattpensionat ett mycket bra val!