Använd ett smart projekthanteringssystem

Har ni ett behov av ett projekthanteringssystem i företaget? Om ni vill, läs mer om projekthanteringssystem här. Hos KEYnet hittar ni den perfekta lösningen för att hantera era projekt på ett smidigt och organiserat sätt. Ni kan genom att samla alla era projekt i en och samma plattform skapa ökad struktur och klarhet i varje del av processen. Deras projekthanteringssystem ger ett robust ramverk för planering och genomförande av olika projekt.

KEYnet erbjuder en användarvänlig och intuitiv plattform för att hantera era projekt utan att några detaljer glöms bort. Oavsett om ett projekt kräver samarbete från flera parter, kan ni enkelt samordna och samarbeta via deras smarta system.

Hantera era projekt i ett enda system

För att upprätthålla en stark arbetsstruktur och fullständig kontroll över alla aspekter av ert arbete, är det en klok idé att dra nytta av en projekthanteringslösning och ett bra projekthanteringssystem. Genom att använda KEYnets system blir det enklare än någonsin att hålla reda på viktiga dokument och även rapportera arbetstid samt utföra nödvändiga avstämningar.

Ett projekt handlar om:

  • Samarbeta
  • Organisera
  • Planera
  • Fortlöpande ha bra koll
  • Ha ordning på alla dokument
  • Rapportera tid, material och uppdrag

Med KEYnet projekthanteringssystem så får ni allt detta samlat på ett enda ställe. Ni kan då skräddarsy er projekthantering efter de behov ni har. Sedan är det också fullt möjligt att utöka systemet med andra funktioner, som till exempel ärendehantering eller avvikelsehantering. Ni kan även få tillgång till webblösningar som intranät, hemsidor, ärendesystem, e-handel, utbildning och skräddarsydda lösningar för kunder.